Over mij

Mijn voelsprieten staan altijd uit. Wanneer ik door de stad dwaal of daarbuiten, als ik praat met mensen of als ik rustig op een bankje zit. Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën en inzichten. Al lijkt het straatbeeld of een persoon in eerste instantie doodnormaal, toch is er altijd iets bijzonders te zien als je je bedenkt dat achter elk beeld en mens een uniek verhaal zit. Er is zo veel te ontdekken in het ogenschijnlijk alledaagse als je langer kijkt en doorvraagt.

Jarenlang heb ik passie voor reizen, schrijven en de wereld ontdekken als hoofdredacteur ingezet voor verschillende reiswebsites. Met mooie ontdekkingsreizen naar de andere kant van de wereld tot gevolg. Je groeit als mens, leert van anderen en jezelf, en dat leidt tot nieuwe invalshoeken en interesses: maatschappelijke trends, onderzoek en een dieper inzicht in menselijk gedrag. Als kwalitatief researcher bij onderzoeksbureau Motivaction kon ik mijn lol op. Ik mocht mijn nieuwsgierigheid naar wat mensen drijft en beweegt zakelijk inzetten en ik interviewde en analyseerde een diversiteit aan Nederlanders.

Vele onderzoeken in verschillende branches verder, was het tijd voor een zelfstandige ontplooiing van mijn kennis en interesses. Als freelancer voel ik meer ruimte om te leven naar mijn eigen drijfveren. Tegenwoordig registreer ik de wereld om mij heen zowel zakelijk als privé met interviews en foto’s in Nederland en daarbuiten.  Ik vertaal dit naar artikelen, communicatieadvies, onderzoeksrapporten, portretten, foto’s en vele Instagram- en Facebookupdates. Een inspirerende combinatie die mij mooie opdrachten en een gezonde zin in werk oplevert.

Werk ik niet, dan kun je me vinden met vrienden thuis of in een café, op festivals, in musea, loop ik hard door het park, fiets ik veel te snel naar een volgende afspraak, droom ik in de natuur, reis ik door nabije of verre oorden, zou ik naar yoga moeten gaan, schilder ik voor de zoveelste keer mijn keuken of hang ik gewoon thuis met mijn katten en leesvoer op de bank. Vervelen lukt me niet in een wereld waarin zo veel te ontdekken en te beleven valt!

Comments are closed